1. helmikuuta 2015

HEI TAAS


DSC_0015 DSC_0014 DSC_0012 DSC_0002

Heeei, anteeks, kun on postailussa mennyt hetki..

Okei, mä en edes lähde kaunistelemaan totuutta, koska mä oon itekkin hieman järkyttynyt - yli puoli vuotta on kulunut edellisestä postauksesta, mä oon menettänyt seuraajia ja koko blogi on kuin jääkauden aikaa käymässä.

Mutta ei, en mä nukkeilua ole lopettanut, vaikka nääkin kuvat, joita te tässä muutaman näitte on napattu 20. päivä heinäkuuta ja kaiken lisäksi Tarun kameralla (ja koska mä en tunnetusti osaa käyttää Nikonia, on toi laatukin aika maan alla..).

Kuten mä kerroin - mun elämään oli tulossa kesän puolivälissä iso muutos ja 5 päivää näiden kuvien jälkeen, mä olin jo lentämässä Berliiniin, muutama tuhat kilsaa etelään.
Tosiaan, mä asun nykyään täällä, kaukana Helsingistä ja mulla on ollut muuttoa tässä välissä ja isoja oppimisvaikeuksia koulussa. Nuketkin on ties missä, eikä mulla oo ollut oikeesti aikaa ollenkaan.

Kunhan ilmoittelin, ettei huolta ole, mun vaan on pakko keskittyä nyt elämän rakentamiseen enemmän (wish me luck guys) ja nukkeilu jää taka-alalle vielä vuonna 2015.

4 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia ♥
  Jaksamista ja voimia c:

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia!
  Ja ymmärrän taukosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Suloisia kuvia ♥
  Ymmärrän sun tauon tosi hyvin. Voimia ja jaksamisia sulle!

  VastaaPoista
 4. .... Asut Berliinissä. ._. Ok, olen ehkä hieman kade. Mutta noin iso muutos vaatii toki veronsa, joten tsemppiä eteenpäin. Ja ihania kuvia myös ! :)

  VastaaPoista